Published On: lun, Oct 7th, 2013

Spectacol pugilistic in Sala Carantina

Share This
Tags

Box-carantineiIn weekend la Sala Sporturilor din Braila s-a desfasurat o gala de box internationala la care au participal pugilistii din mai multe judete din tara dar si din Republica Moldova. Au participat peste 50 de pugilisti din Iasi, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Navodari, Valcea, Bucuresti, Sibiu, Calarasi si Braila, dar si oaspeti de peste hotare, la Braila ajungand selectionatele de tineret si juniori din Republica Molodova.

Meciurile s-au desfasura pe doua categorii, la juniori fiind 5 categorii de greutate iar la tineret 6 categorii de greutate. De asemenea cadetii veniti din tara au sustinut meciuri amicale.

In primul meci al galei, in limitele categoriei 56 kg, Alexandru Giurgea a terminat meciul cu Alberto Stoian in repriza a doua, deoarece jucatorul din Rm. Valcea s-a accidentat la genunchiul piciorului stang. Marian Visan l-a invins la puncte pe Gheorghe Jugan de la CFR Iasi. La junior, Robert Jitaru l-a invins clar la puncte pe Antonio Dumitru  din Calarasi, intr-un meci desfasurat pe durata a trei reprize a cate doua minute. Eduard Vlad Sava, de la CSM Braila l-a invins pe Ionut Andronache de la CFR Iasi. Marian Pita a facut o demonstratie de box, si a invins la puncte pe pitesteanul Mihai Nicolae.

Andrei Ghionea a fost invins la puncte de valceanul Adrian Mihai, component al lotului national de tineret al Romaniei, iar la categoria 91 kg, Dragos Gheonea, de la CSM Braila l-a invins pe pitesteanul Bogdan Nistorescu.

IN a doua zi din gala, au avut loc 10 meciuri de juniori si 8 de tineret. Cel mai important meci, unul de pregatire pentru pugilistul antrenat de George Petrea, a fost cel a lui Marian Pita care l-a intalnit pe Constantin Ceapa de la CFR Iasi. Dupa un meci dominat clar de pugilistul brailean, arbitrul a intrerupt meciul in repriza a doua, dupa ce l-a numarat pe iesean si a dat decizie in favoarea braileanului, invingator prin KO tehnic.

Un alt meci important s-a tinut intre doi pugilisti de la lotul national de tineret, Marian Visan si Arsene Mustafa, meci echilibrat dar castigat intr-un final de sportivul brailean. In limitele categoriei 64 kg, braileanul Vlad Sava a trecut la puncte de Daniel Costea de la CSM Calarasi, dupa o lupta stransa.

Meciurile celor patru gale organizate de CSM Braila au fost arbitrate de Costica Feraru, Vasile Pantica, ambii arbitrii internationali AIBA, din Focsani, Ion Patrunjel din Tulcea si Valeri Bandalac din Republica Moldova.

Comentarii

comentariu

About the Author

-