Published On: joi, Oct 3rd, 2013

Somerii nu se inghesuie sa isi ridice ajutoarele comunitare

Share This
Tags

Ajutoare socialeIn Braila 12.340 de persoane beneficiaza de aceste ajutoare si cu toate ca alimente sunt pentru toata lumea, oamenii au ajuns sa faca liste si sa stea la cozi interminabile. Cei care s-au inghesuit sa isi ridice alimentele au fost persoanele singure, in timp ce somerii nu se grabesc sa ridice aceste ajutoare.

“Pana acum avem ridicate 6846 de pachete. Au venit si conservele de carne si sunt in cantitatea totala, toate produsele.  Daca la categoria persoanelor singure, cu venit minim garantat, din 372 de personae s-au prezentat 308, la someri din 1918 persoane s-au prezentat 443, aici lucrurile sunt slabe si acesti oameni ar trebui sa vina sa isi ridice ajutoarele. La pensionari din 4694 de oameni au venit 3041 iar la persoanele cu handicap din 5100  au venit 3054”, a precizat primarul Aurel Simionescu.

Fiecare persoana primeste cate 2 kg de zahar, 5 kg de ulei, 16 kg de faina, 9 kg de malai, o conserva cu rosii in bulion si o conserva cu zacusca.

Distribuirea se face la Grupul Scolar Industrial “Constantin Brancoveanu”‘ situat in Calea Galati nr.366 si la Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu” (fostul liceu de chimie) situat pe Soseaua Buzaului nr.15.

Comentarii

comentariu

About the Author

-