Published On: mie, Oct 16th, 2013

El este braileanul ucis de un urs in zona Vaii Caraiman

Share This
Tags

braileanul_ucis_de_ursSalvamontistii din Busteni si jandarmii montani au intervenit, astazi pentru coborarea de pe munte a cadavrului unui barbat care a fost descoperit in timp ce era tarat de un urs in zona Vaii Caraiman din Masivul Bucegi.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Leonard Dragomirescu, a declarat ca un salvator montan a observat, in timp ce se afla in telecabina, un urs care tara ceva dupa el, ulterior descoperindu-se ca era vorba despre un cadavru.

In momentul in care s-au apropiat, jandarmii si salvamontistii au constatat ca ursul cara cadavrul unui om, respectiv al unui barbat echipat pentru munte. Ei au alungat animalul, iar asupra turistului au gasit acte de identitate care arata ca barbatul avea 64 de ani si era din Braila.

Reprezentantul Jandarmeriei a precizat ca nu se stie daca barbatul a fost ucis de urs sau daca animalul a descoperit cadavrul, cauza decesului urmand sa fie stabilita in urma necropsiei.

Trupul neinsufletit este al unui barbat de 64 de ani din Braila care era echipat corespunzator pentru urcarea pe munte.

Din primele precizari se pare ca trupul braileanului prezinta urme de muscaturi in zona abdomenului si a capului, insa nu se stie daca barbatul a fost ucis de urs sau ranile au fost provocate de animal post mortem.

Vom reveni cu amanunte

Comentarii

comentariu

About the Author

-