Published On: mie, Oct 30th, 2013

Selgros a retras toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Share This
Tags

carne_exp_69013800Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a demarat un control de amploare la magazinele Selgros, dupa dezvaluirile privind carnea stricata.

Selgros a retras din magazinele sale toate produsele livrate de Avicola Calarasi, din cauza aspectului si calitatii necorespunzatoare, si a decis stoparea oricaror livrari viitoare de marfa pana la clarificarea situatiei, a informat compania.

Masura a fost luata pentru a garanta clientilor Selgros calitatea si siguranta alimentelor comercializate, informeaza Selgros.

"In data de 11.09.2013 magazinul Selgros din Braila a trimis direct la distrugere o cantitate importanta de carne de pasare de la Avicola Calarasi. Data fiind situatia furnizorului Avicola Calarasi, compania Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de catre acesta din magazine si stoparea oricaror livrari viitoare de marfa pana la clarificarea situatiei. Aceasta masura a fost luata pentru a garanta tuturor clientilor Selgros calitatea si siguranta alimentelor comercializate", a mai precizat compania, intr-un comunicat.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-