Published On: Soare, Oct 6th, 2013

S-au batut pana au ajuns la spital

Share This
Tags

La  data de 4 octombrie a.c., la orele 10:00, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanca C.Daniela 25 de ani, care a semnalat ca, la data de 23.09.2013, in jurul orelor 13:00, in timp ce se afla pe strada Costache Negruzzi, din Braila, a fost lovita cu pumnii de B.Constanta 37 de ani, braileanca.

Partea vatamata s-a prezentat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, unde, in urma examinarii, i s-a stabilit ca a suferit vatamari care necesita pentru vindecare 2-3 zile de ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente si desfasoara cercetari pentru clarificarea situatiei de fapt.

Vineri, 4 octombrie a.c., politistii Postului de Politie Comunal Galbenu au fost sesizati de B.Marian 40 de ani, din comuna Galbenu, cu privire la faptul ca fratele lui, B.Victor 35 de ani, din aceeasi localitate, a fost lovit cu un levier de localnicul M.S. 17 ani.

Politistii au inceput cercetarile si au stabilit ca, pe fondul unui conflict care a izbucnit in timp ce se aflau pe o strada din comuna, minorul a aruncat cu levierul in directia barbatului de 35 de ani, lovindu-l la piciorul drept. Anterior, la randul lui, agresorul ar fi fost lovit cu piciorul in zona pieptului de catre B.Marian.

In urma altercatiei, B.Victor a fost transportat la U.P.U. Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Levierul a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, atat fata de minor, cat si fata de reclamant.

Comentarii

comentariu

About the Author

-