Published On: sâm, Oct 26th, 2013

Suvite de pui cu ciuperci

                                                                Suvite de pui cu ciuperci

Timp de preparare: 1 ora

Ingrediente pentru 2 portii: 1 piept de pui, 1/2 kg de ciuperci, 4 rosii, 1 ceapa, 4 ardei capia, sare, cimbru si piper dupa gust.

Ustensile de bucatarie: tigaie de teflon adanca

Taiati ceapa rondele si o rumeniti intr-o tigaie de teflon care permite prajirea fara ulei. Peste 3-4 minute adaugati pieptul de pui taiat suvite si il lasati sa se rumeneasca 10 minute, dupa care adaugati ciupercile tocate si le lasati sa se friga amestecand des, ca sa nu se lipeasca, timp de aproximativ 15-20 de minute. La sfarsit adaugati rosiile taiate felii si le mai lasati inca 10 minute.

Sfatul bucatarului: nu este nevoie sa folositi ulei la aceasta reteta de suvite de pui cu ciuperci, deoarece ingredientele se vor frige in tigaia de teflon, nu se vor praji in ulei. Zeama de la ciuperci si rosiile vor fi suficiente ca sos la mancare.

Presarati cimbru, piper si sare dupa gust si scoateti totul pe o farfurie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-