Published On: lun, Oct 21st, 2013

Razie in Ianca, Faurei si Insuratei

Share This
Tags

In zilele de sambata si duminica, politisti de la Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la sectiile de politie rurala, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica si de invatamant, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele participante au efectuat controale la 33 de societati comerciale, 22 persoane fizice, 10 asociatii familiale si 11 intreprinderi individuale, au legitimat 171 persoane, dintre care 26 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic pentru control 64 de autovehicule. De asemenea, au fost controlati 18 paznici sau angajati ai societatilor specializate de paza, cu privire la indeplinirea atributiilor de serviciu stabilite in consemnele posturilor.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 42 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 11.160 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si OUG 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice.

Efective de politisti din cadrul Biroului Rutier si sectiilor de politie rurala au desfasurat o actiune pe arterele de circulatie din municipiu si pe drumurile nationale din judet, pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool si a nerespectarii vitezei de deplasare.

Cu aceasta ocazie, au fost aplicate 177 de sanctiuni contraventionale (81 pentru depasirea vitezei legale de deplasare), in valoare totala de 42.790 de lei, au fost retinute in vederea suspendarii 10 permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-