Published On: sâm, Oct 26th, 2013

Rata cu portocale

Rata cu portocale Rata cu portocale 

Ingrediente

2 pulpe de rata, 100 ml suc proaspat de portocale, 20 gr zahar, 2 portocale,50 gr unt, 10 ml coniac, piper, sare, verdeata

Preparare

Intr-o  tigaie se adauga 25 gr unt si se pune la topit, se adauga pulpele de rata sarate si piperate dupa gust. Se prajesc usor pe ambele parti, se adauga sucul de portocale, coniacul si se lasa sa fiarba la foc mic.
Portocalele se curata de coaja, se taie rondele. Separat intr-o tigaie topim zaharul, adaugam untul apoi rondele de portocale, se lasa cateva momente la foc mic. Cand pulpele de rata sunt gata, se pun pe un platou iar alaturi adaugam portocalele cu sosul format de la pulpe. Se decoreza cu verdeata tocata marunt.

Servire

Se serveste calda, este un deliciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-