Published On: vin, Oct 18th, 2013

QED

Share This
Tags

Imi beam linistit cafeaua, la pescuit, cand un sms ma anunta, ca am avut dreptate cand i-am sustinut pe colegii mei care investigau relatia gaunoasa pe care o are primarul playboy Catalin Chereches cu o jucatoare de handbal. Ei bine, cel mai mare cotidian din Maramures titra astazi: “Minunea blonda naste pasiuni intense. Mai nou, primarul e tacticianul echipei”.

Ziaristii din Baia Mare scriu ca echipa este in prag de revolta, fetele care au tras din greu pe terenul de handbal fiind nemultumite de “favorurile si stipendiile nejustificate primite de o blonda extrema adusa de la Oltchim”. Si pun poza Adei Nechita. Acea Ada pe care Chereches o mangaia pe crupa cum isi mangaie un geambas iapa!

Si ca tacamul sa fie complet, Chereches, spun ziaristii din Baia Mare, a ajuns sa-l traga de urechi pe Buceschi in timpul jocurilor desfasurate de echipa pe care o sponsorizeaza din bani publici. Iata ce scriu ziarele: “Nici banca tehnica nu este pe roze, antrenorul Costica Buceschi fiind pus recent in situatia jenanta ca in fata unei sali pline de oameni sa fie chemat la ordine in timpul ultimului meci din competitia europeana, admonestat si somat de primarul municipiului, care i-a trasat sarcini clare fata de echipa si tactica de joc. Penibilul moment a lasat masca miile de oameni prezenti la meciul cu unguroaicele, cei aflati in imediata apropiere a incidentului auzind discutiile dintre edilul baimarean si antrenor. Printre indicatiile pretioase de tip Gigi Becali transmise, antrenorului i s-a cerut imperativ ca echipa sa o joace mai mult pe minunea blonda cu numarul 77, chiar daca evolutia ei era neconcludenta si stearsa. Buceschi, om aparent timid si disciplinat, a fost totusi vizibil afectat de aceasta atitudine de chemare la ordine in public, in viitorul apropiat prefigurandu-se un scenariu cu mai multe variante: pleaca Buceschi, pleaca primarul cu banii (banii nostri, sa ne intelegem), se desfiinteaza echipa. Pacat pentru un colectiv care a muncit din greu, a suferit si s-a dedicat pentru sport si oras”.

Cand Infobraila a atras atentia asupra acestui lucru,  afirmatiile de genul au abundat: “Iordache, nenorocitule, de la noi nu pleaca nimeni?”, “Cine e, ba, mercenare?”, “La noi sunt 5-6 oameni care se ocupa de echipa, sunt uniti si isi fac treaba!”, “Cere-ti scuze, idiotule, la noi nu se va intampla vreodata asa ceva”.

Da, a venit momentul sa-mi prezint, nu sa-mi cer, scuze pentru ca v-am deschis ochii facandu-ne meseria. Dar nu pentru asta, ci, poate, pentru modul brutal in care am facut-o!

PS. Domnu’ Chereches, qed = quod erat demonstrandum. Adica, ceea ce era de demonstrat!

PSS. Dom’ primar, acum sincer, nu mai bine ii schimbati tricoul cu numarul 77 si i-l dati pe ala cu 69?

Comentarii

comentariu

About the Author