Published On: joi, Oct 31st, 2013

Politistul lovit de un taur in Braila a devenit celebru peste Ocean

Share This
Tags

taur 1Politistul lovit de un taur in Braila a devenit celebru peste Ocean. Cazul sau face valva in presa din Statele Unite, care a prezentat nedorita patanie drept o curiozitate de pe meleagurile indepartate ale Romaniei.

Marile televiziuni au preluat imaginile care arata cum peste agentul aflat la datorie se napusteşte, pe nepusa masa, un taur de 600 de kilograme.

„Un politist a ajuns la spital dupa ce a fost impuns de un taur fugar şi aruncat la pamant in timp ce dirija traficul. S-a intamplat in Romania”, prezinta postul american NBC patania care a transformat o zi normala de lucru intr-o aventura nedorita pentru agentul Marian Berzea.

Agentul se va intoarce de saptamana viitoare la serviciu, tot ca sa dirijeze circulatia. Proprietarul taurului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar inspectorii de munca au deschis o ancheta.

Proprietarul taurului, sirianul Munsin Z., administratorul unei societati comerciale cu punct de lucru in comuna braileana Gemenele, a fost sanctionat contraventional cu 500 de lei pentru ‘lasarea nesupravegheata a animalului pe drumurile publice sau in zone publice, punand in pericol siguranta persoanelor’, si este in continuare cercetat penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Agentul Politiei Locale care a fost lovit, miercuri, de taur nu are leziuni majore si a putut parasi spitalul.

Drumul taurului care a terorizat Braila si a luat in coarne un politist il puteti vedea aici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-