Published On: mar, Oct 1st, 2013

Politistii si elevii au desfasurat activitati de prevenire a conducatorilor auto

Share This
Tags

politie 2* Sub sloganul „Alege viata! Poarta centura de siguranta!”, politistii Serviciului Rutier s-au intalnit cu elevii de la doua unitati de invatamant din municipiu si impreuna au desfasurat activitati de prevenire a conducatorilor auto *

Politistii s-au intalnit vineri, 27 septembrie  a.c., cu elevii claselor a VII-a de la Scoala Gimnaziala „Fanus Neagu” si clasa a IX-a de la Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci”, din municipiul Braila, si au impartit pliante cu sfaturi preventive participantilor la trafic.

De asemenea, politistii le-au atras atentia elevilor participanti la aceasta activitate cu sfaturi preventive privind modalitatile prin care pot efectua traversarea drumurilor publice, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

Ca sa inteleaga mai bine importanta respectarii regulilor de circulatie de catre toti participantii la trafic, elevii au fost antrenati in discutii care le-au starnit interesul, politistii explicandu-le si ce semnificatie au semnalele acustice si luminoase ale masinilor de politie rutiera si cum trebuie sa le respecte.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila vor fi implicati si in perioada urmatoare in activitati de prevenire a infractiunilor cu risc de producere in zona de competenta, fiind constienti ca numai printr-un efort comun si sustinut se poate asigura o protectie adecvata a elevilor si a celorlalti cetateni ai judetului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-