Published On: vin, Oct 11th, 2013

Politistii cauta doua brailence date disparute de la domiciliu

Share This
Tags

Joi dimineata, la orele 8:00, braileanca B.Mariana 37 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat ca fiica sa, Ariton Gabriela Florentina, in varsta de 18 ani, a disparut de la domiciliu, in ziua de 7 octombrie a.c..

Din cele declarate de mama tinerei a reiesit ca aceasta a plecat in repetate randuri in afara tarii, in interes personal.

Semnalmente: inaltime 162 cm, constitutie slaba, fata ovala, par blond, lung pana la umeri, ochi albastri, iar ca semn particular prezinta trei cicatrici in dreptul coloanei vertebrale si o alunita pe abdomen, in partea dreapta.

Imbracaminte si incaltaminte la momentul disparitiei: nu se cunoaste.

Activitatile de cautare si localizare a celor doua sunt efectuate de politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale.

La data de 10.10.2013, la orele 10:00, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o braileanca de 42 de ani, care a sesizat ca, in ziua  de 7.10.2013, la orele 00.00, fiica ei, Calin Marcela Elena (17 ani), a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu s-a mai intors pana in prezent.

Din primele verificari a rezultat ca, anterior plecarii, minora a primit un apel pe telefonul mobil de la un baiat, dupa care i-a spus mamei ca merge intr-o statie de taxi, din Cartierul Vidin, pentru a se intalni cu respectiva persoana, si de atunci nu a revenit la domiciliu si nici nu raspunde la telefonul mobil.

S-a mai stabilit ca minora a mai fost plecata de acasa, fara stirea parintilor, dar revenea acasa a doua zi, afirmand ca a stat la prietenul ei, din orasul Macin, judetul Tulcea, aceste plecari nefiind sesizate la Politie la datele respective.

Semnalmente: inaltime 150-160 cm, par negru, lung peste umeri, ochi caprui, ca semn prticular prezinta un piercing in partea stanga a buzei superioare. Imbracaminte si incaltaminte la momentul disparitiei: geaca din fas maro, pulover gri, pe gat, pantaloni tip blue-jeans si saboti negri.

Cine poate da relatii despre locul unde se afla acestea este rugat sa anunte la Politie, apeland gratuit numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-