Published On: joi, Oct 17th, 2013

Perchezitie la sediul social al unei firme brailene. Au fost gasite mai multe arme si munitii

Share This
Tags

arme* Politistii detineau date ca la sediul societatii sunt detinute fara drept arme si munitii *

In baza investigatiilor efectuate de politisti de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, ieri, 16.10.2013, impreuna cu lucratori de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila si luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au efectuat o perchezitie, autorizata de Judecatoria Braila, la sediul social al unei societati comerciale din comuna Scortaru Nou, judetul Braila.

Politistii au gasit intr-o camera, apartinand cetateanului strain C.A., 46 de ani, angajat al societatii, o arma de vanatoare si o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizarii, o cartusiera cu 20 de cartuse nepercutate, o sacosa in care se aflau 24 de cartuse, toate cu alice si proiectil unic, de calibru 12 mm, si 63 de alice de tip „parasuta”, de calibru 4,5mm.

cartusieracartuse (2)Pentru toate aceste bunuri cel depistat nu a prezentat niciun document din care sa rezulte ca avea dreptul sa le detina, declarand ca le-a adus personal din Grecia, in anul 2008.

Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca seria identificata pe mecanismul armei de vanatoare se afla data in urmarire, din data de 28.06.2002, de catre autoritatile spaniole.

Cele doua arme si munitia au fost ridicate in vederea cercetarilor si in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, detinere fara drept de arma neletala, din categoria celor supuse autorizarii, si trafic ilicit de arme si munitii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-