Published On: Soare, Oct 27th, 2013

PDL condamna majorarea cotei unice la 22%

Share This
Tags

Alexandru_Nazare_agerpres_9f4ef294c3 copyPremierul Victor Ponta a avansat ideea cresterii cotei unice, in prezent de 16 la suta, dar si a reducerii TVA, care acum este de 24 la suta. O varianta a fost ca acestea sa ajunga la acelasi nivel.

In ceea ce priveste aceasta crestere a cotei unice, depudatul PDL, Alexandru Nazare a declarat faptul ca PDL condamna intentia Guvernului Ponta de a majora cota unica de la 16 la 22% considerand ca aceasta majorare ne afecteaza in mod direct.

“PDL condamna intentia guvernului Ponta de a majora cota unica de la 16 la 22%. Dupa calculele pe care le-am facut inseamna 11 miliarde de lei in plus, pe care le ia statul de la intreprinzatorii privati chiar daca isi propun sa diminueze TVA-ul cu doua procente, aceste procente inseamna cel mult 5 miliarde.  Sunt 29 de taxe in plus si pe langa acestea mai vine si aceasta marire de cota unica. Daca ne gandim la ce inseamna asta la nivelul judetului Braila, unde nu sunt locuri de munca, iar de investitii nici nu avem ce sa vorbim, aceasta majorare a cotei unice ne afecteaza in mod direct. Le solicit partidelor din USL, atat PNL cat si PSD sa precizeze urgent  pozitia in privinta maririi cotei unice”, a declarat Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-