Published On: mie, Oct 30th, 2013

PDL Braila boicoteaza sedinta Consiliului Local Municipal

Share This
Tags

pdlConsilierii municipali ai PDL Braila nu au luat parte la sedinta Consiliului Local Municipal convocata de primarul Aurel Simionescu pentru astazi, 30 octombrie, protestand astfel fata de propunerile abuzive care se regasesc pe ordinea de zi.

“PDL Braila nu sustine prelungirea contractului de concesiune cu Luxten in conditii dezavantajoase pentru administratia locala si pentru braileni si nici cresterea chiriilor la locuintele ANL pentru toate persoanele peste 35 de ani. Prin aceste doua decizii administratia primarului Simionescu dovedeste, inca odata, dispret pentru braileni si nepasare fata de problemele cu care se confrunta orasul nostru.

Consiliul Local Braila, in loc sa gandeasca un sistem eficient de colectare a taxelor si impozitelor, mareste chiriile locuintelor sociale. Primarul Simionescu nu vine cu solutii pentru rezolvarea problemelor de iluminat public care afecteaza multe zone din oras si favorizeaza o infractionalitate care ne plaseaza pe primele locuri in tara, dar propune prelungirea contractului de concesiune cu Luxten. Conducerea administratiei locale ar trebui sa fie preocupata de rezolvarea situatiei alarmante a locuintelor ramase fara incalzire in prag de iarna, de solutionarea problemei cainilor maidanezi, de introducerea utilitatilor in toate cartierele din Braila. Niciunul dintre aceste puncte nu se regaseste pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal”, se arata intr-un comunicat transmis de PDL Braila.

Chiar daca neparticiparea consilierilor PDL nu va reusi sa intoarca aceste decizii, acestia considera necesar sa informeze brailenii si sa traga un semnal de alarma asupra abuzurilor pe care le face administratia USL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-