Published On: vin, Oct 4th, 2013

Palatul Administrativ va avea caldura pana la sfarsitul lunii

Share This
Tags

Palatul Adminsitrativ*A anuntat astazi, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu*

In cadrul sedintei de ieri,  Guvernul a aprobat hotararea privind trecerea imobilului “Palatul Administrativ, proprietate publica a statului, situat in municipiul Braila, judetul Braila, din administrarea Institutiei Prefectului Judetului Braila in administrarea Consiliului Judetean Braila”.

Astfel aceasta cladire intra in administrarea Consiliului Judetean Braila, iar presedintele CJ a precizat faptul ca lucrarile vor incepe de saptamana viitoare.  Cea mai mare problema cu care se confrunta in acest moment angajatii care lucreaza in Palatul Administrativ, este lipsa caldurii, lucru care va fi remediat pana la sfarsitul lunii octombrie.

“A iesit Hotararea de Guvern, ieri am avut discutii cu niste specialisti pe doua teme pe care le doresc sa le fac imediat la Palatul Administrativ, caldura, cu care vom incepe saptamana viitoare si eu zic ca pana la sfarsitul lunii o sa avem caldura, si accesul, aleea aia care e vai de mama ei unde incercam sa gasim o posibila varianta, ca in doua saptamani sa avem inclusiv bariere montate la intrarea in zona Administrativa”, a declarat presedintele CJ.

De asemenea Gheorghe Bunea Stancu a mai precizat faptul ca in 2014 Palatul Administrativ va intra intr-o cosmetizare totala, urmand sa se refaca trotuarele, bordurile si inclusiv spatiul dintre cele doua intrari in Palatul Administrativ.

“Probabil ca vom face si trotuarele ca sunt distante mari acolo, daca avem timp vom face si trotuarele macar din zona frontala. Vom schimba si bordurile, cele care trebuiesc schimbate, va fi o cosmetizare a Palatului Administrativ. Urmeaza ca in anul 2014 sa incepem sa ne uitam cu mai multa atentie la ceea ce inseamna Palatul Administrativ, pentru ca este o cladire emblematica a Administratiei dar si a Guvernului, chiar daca el a trecut la judet, asta nu inseamna ca Prefectura nu o sa mai fie la locul ei. Prefectura merge cu treaba ei mai departe nu are nicio legatura. Problema e de bani. Prefectura nu a fost capabila sa isi faca treaba in ceea ce priveste caldura si zona de acces. Vom face un parteneriat pentru a reface Palatul Administrativ si sa ii dam o nota din punct de vedere al arhitecturii in primul rand, sa fie un Palat Administrativ asa cum trebuie, adica trebuie sa fie etalon. Acesta este un prim pas cu accesul probabil ca in viitor vom face si ghisee comune, deci o sa discutam noi cei din administartie sa facem ceva si cu spatiul acela dintre intrari”, a incheiat Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-