Published On: vin, Oct 25th, 2013

O tanara de 26 de ani s-a aruncat in fata trenului in Gara din Braila

Share This
Tags

*Tanara a lasat un bilet de adio in care scria ca organele sa ii fie donate *

Ieri dimineata in jurul orelor 6.15, o braileanca in varsta de 26 de ani si-a pus capat zilelor si s-a aruncat in fata trenului, la intrare in Gara Braila. Tanara, a lasat si un bilet de adio, in care isi cerea iertare.

Impiegatul din Gara Braila a sesizat la Postul de Politie Transporturi Feroviare ca pe firul 1 de circulatie, in dreptul semnalelor de intrare in Gara, se afla decedata o persoana.  Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au stabilit ca sinucigasa este Daniela L., de 26 de ani, din orasul Ianca. Potrivit acestora, asupra tinerei a fost gasit si un bilet in care spunea ca ii lasa toate lucrurile surorii ei si cerea ca organele sa ii fie donate.

“Politistii de la Postul de Politie Transporturi Feroviare au efectuat cercetarea la fata locului, trupul neinsufletit fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei. In cauza s-a intocmit dosar penal”, a precizat purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila Jenel Sogor.

Tanara a fost rapusa de trenul Regio Galati-Buzau, sansele de supravietuire fiind egale cu zero.

Desi ultima dorinta a tinerei a fost ca organele sa ii fie donate, acestea nu au putut fi folosite pentru salvarea altor vieti intrucat decesul a fost unul violent, iar trupul a fost sfartecat

Circulatia feroviara in zona accidentului nu a fost intrerupta. Ancheta s-a desfasurat fara sa perturbe traficul feroviar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-