Published On: mie, Oct 16th, 2013

O persoana cu tulburari psihice este cautata de politisti

Share This
Tags

Marti, la orele 18 :30, I.Marita, de 48 de ani, din Braila, a sesizat la Politie disparitia de la domiciliu a fratelui sau, Purcarea Danut, de 38 de ani, din comuna Tufesti, judetul Braila, declarand ca are tulburari psihice.

Cercetarile efectuate de politisti de la Biroul Urmariri au stabilit ca in acea zi, la orele 13 :00, acesta a plecat in mod voluntar de la locuinta surorii sale, din municipiul Braila, deplasandu-se intr-o directie necunoscuta, si nu s-a mai intors pana in prezent. S-a mai stabilit ca acesta a mai fost plecat si in ziua de 6.10.2013, fiind gasit de rude in timp ce se deplasa pe DJ 212, catre comuna Tufesti.

Persoana disparuta are anumite tulburari psihice, dar nu a fost diagnosticata medical in acest sens.

Semnalmente: inaltime 165 cm, greutate 60 kg, fata rotunda, par saten, ochi caprui, ten masliniu, fara semne particulare.

Imbracaminte la data disparitiei: pulover verde, bluza neagra, tip sport, cu fermoar, pantalon sport bleumarin, cu doua dungi dispuse pe exterior de culoare bleu, din bumbac, incaltat doar cu sosete.

Nu are asupra sa acte de identitate, dar poate da relatii cu privire la identitatea sa.

Cine poate da relatii despre identitatea acestuia este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie ori sa apeleze numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-