Published On: sâm, Oct 19th, 2013

O colivie pentru cucul lui Basescu

basescu in colivieIn cadrul Congresului TSD care se desfasoara in acest weekend la Brasov, liderul tineretului social democrat, Nicolae Banicioiu i-a facut cadou premierului Victor Ponta o colivie mica, in care sa-l sechestreze pe presedintele Traian Basescu. Gluma a fost gustata de intreaga sala, iar gestul a fost aplaudat de tinerii amuzati de marimea coliviei.

Actualul lider al TSD a marturisit ca a ales sa faca acest cadou ca urmare a declaratiilor pe care Traian Basescu le face din Palatul Cotroceni la ora fixa, in zile consecutive, asemanandu-l pe acesta cu un cuc. Mai mult pe colivie era si un mesaj pentru presedintele tarii Traian Basescu: “AMR 61 de saptamani”.

Premierul a adaugat ca se bucura ca vorbeste dupa ora 11.00 si a mentionat ca la intalnirea cu femeile PSD de la Iasi a vrut sa vorbeasca la 18.30, dar a aflat ca intre timp „cucul s-a defectat si nu mai iese la ora 18.30, ci dimineata la 11.00”.

In cadrul Congresului „Gasca“ TSD si-a ales liderul in persoana solistului trupei Hi-Q, Mihai Sturzu, printre altele si deputat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-