Published On: joi, Oct 24th, 2013

O cisterna plina cu 9 mii de litri motorina a iesit in decor

Share This
Tags

cisterna_accident copyUn grav accident rutier se putea produce pe DJ 212, cand o cisterna incarcata cu noua mii de litri de motorina a iesit de pe carosabil, ca urmare a unei manevre periculoase executate de un participant la trafic, sustin surse politienesti pentru Infobraila.

In timp ce se deplasa de la Constanta la Braila, soferul unei cisternei a fost surprins de o depasire “la mustata” a unui vehicul inmatriculat in Bulgaria, iar incercarea acestuia de a evita impactul a facut ca cisterna sa intre in balans, sa iasa de pe sosea si sa se rastoarne. “Nu m-am lovit, dar nu ma simt bine! Cineva cu numere de Bulgaria mi-a taiat fata si apoi am intrat in balans si m-a furat santul de pe marginea soselei”, a spus soferul.

La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje ale ISU, dar si localnicii au dat o mana de ajutor. “Am fost anuntat de ISU Braila ca la Mihai Bravu, la iesirea din sat, s-a intamplat acest eveniment.Am venit repede la fata locului cu trei utilaje si am pus-o pe roate ca era rasturnata. Este motorina, daca era benzina putea sa fie un pericol mult mai mare decat motorina”, a declarat Stavarel Dorobantu, primarul comunei Victoria.

Zona a fost asigurata de pompierii de la Garda 2 Insuratei, tot ei supervizand si transbordarea combustibilului in alta cisterna. “Garda de interventie 2 Insuratei a intervenit la un accident produs in urma rasturnarii unei cisterne cu motorina .S-a intervenit pentru repunerii pe roti si transvoazarea motorinei in alta cisterna s-a luat un dispozitiv de asigurare impotriva incendiilor”, a spus lt. col. Petrica Dragomir.

Politia a inceput o ancheta privind conditiile in care s-a produs evenimentul rutier. “Astazi a avut loc un accident rutier pe DJ 212 la iesire din localitatea Mihai Bravu, in urma caruia o cisterna care transporta motorina s-a rasturnat in afara carosabilului .In urma evenimentului rutier a rezultat numai avarierea autoturismului Conducatorul auto va fi sanctionat pentru neadaptarea vitezei la conditiile de trafic”, a declarat agentul sef adjunct Nicusor Sofia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-