Published On: joi, Oct 10th, 2013

Necula, noul administrator de la CET Oradea

Share This
Tags

stanel-neculaAdunarea Generala a Actionarilor l-a numit, luni, pe fostul manager al CET Braila, acum in faliment, ca administrator special al societatii de termoficare Electrocentrale SA, din partea Primariei.

Primarul oradean a declarat pentru presa locala din Bihor faptul ca el l-a propus pe Necula ca administrator la CET Oradea. Acesta spune ca braileanul i-a fost recomandat de consultantii care lucreaza la implementarea proeictului oradean de retehnologizare a centralei.

„Aveam trei variante: sa numesc un administrator din CET – dar cum 20 de ani, nimeni nu a vazut problemele, e putin probabil ca acum sa le vada, sa aleg pe cineva din afara dar cu legaturi şi cunoştinte de specialitate, un fel de tehnocrat, sau sa sustin pe cineva din Primarie, ca sa avem controlul banilor. Am optat pentru a doua varianta”, a declarat primarul Ilie Bolojan, pentru presa din Oradea.

Pentru inceput, conform declaratiilor edilului oradean, Necula trebuie sa asigure continuitatea sistemului si monitorizarea cheltuielilor.

La Braila Necula a fost viceprimar in perioada 2008 – 2010 cu sustinerea politica a PDL, s-a aflat apoi la conducerea societatii locale de termoficare, pâna vineri, 4 octombrie, când şi-a avansat demisia de la SC CET SA Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-