Published On: mar, Oct 15th, 2013

Mircea Relu Vizitiu a devenit propriul lui adjunct

Share This
Tags

Compartimentul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Braila a emis ieri un comunicat in care informeaza faptul ca din data de 4 octombrie, comisarul sef Mircea Relu Vizitiu a fost instalat in fuctia de adjunct al IJP Braila.

Astazi, acelasi compatiment de Informare, emite un comunicat in care informeaza ca Mircea Relu Vizitiu a devenit propriul lui sef, el fiind imputernicit acum adjunct al IJP Braila dar ocupandu-se in paralel si de indeplinirea atributiilor functiei de sef al IJP Braila.

 “Incepand cu data de 14 octombrie prin dispoziție a inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisar-sef de poliție Vizitiu Mircea Relu, imputernicit adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Braila, a preluat indeplinirea atributiilor functiei de sef al inspectoratului, pana la ocuparea acesteia”, se arata in comunicat.

IPJ Braila asteapta acum ca ministrul Radu Stroe sa numeasca un alt interimar. Intentiile ministrului liberal erau sa ii ofere o prelungire de trei luni lui Vizitiu, dar Infobraila a facut imposibil acest lucru avertizand public ca nu pute fi numit interimar intr-un post un om care ratase un examen pentru ocuparea aceluiasi post!

Comentarii

comentariu

About the Author

-