Published On: mie, Oct 30th, 2013

Minori cercetati in libertate pentru furtul unui telefon mobil

Share This
Tags

In cauza privind talharia comisa asupra minorei I.E. 14 ani, instanta de judecata a respins propunerea de arestare preventiva a lui I.Auras, care fusese retinut pe ordonanta, si a dispus fata de acesta masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea pentru o perioada de 19 zile.

Reamintim ca, in ziua de 28 octombrie la orele 19:20, minora a apelat numarul de urgenta 112 si a sesizat ca, in timp ce se deplasa spre domiciliu, pe Soseaua Buzaului, o persoana necunoscuta i-a sustras prin smulgere telefonul mobil, dupa care a fugit.

In urma sesizarii, in cauza a fost constituita echipa operativa din cadrul Politiei Municipiului, care a stabilit din primele cercetari ca un fost coleg de-al fetei, P.S. 14 ani, din municipiu, a apelat-o pe aceasta pe telefonul mobil, timp in care un alt minor, I.A. 17 ani, tot brailean, i-a smuls telefonul din mana, dupa care a fugit catre strada Comunarzi.

Cei doi minori, despre care s-a stabilit ca au premeditat modul de actiune, au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, in vederea audierii si cercetarii cu privire la comiterea infractiunii de talharie.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-