Published On: mie, Oct 30th, 2013

Minori cercetati in libertate pentru furtul unui telefon mobil

Share This
Tags

In cauza privind talharia comisa asupra minorei I.E. 14 ani, instanta de judecata a respins propunerea de arestare preventiva a lui I.Auras, care fusese retinut pe ordonanta, si a dispus fata de acesta masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea pentru o perioada de 19 zile.

Reamintim ca, in ziua de 28 octombrie la orele 19:20, minora a apelat numarul de urgenta 112 si a sesizat ca, in timp ce se deplasa spre domiciliu, pe Soseaua Buzaului, o persoana necunoscuta i-a sustras prin smulgere telefonul mobil, dupa care a fugit.

In urma sesizarii, in cauza a fost constituita echipa operativa din cadrul Politiei Municipiului, care a stabilit din primele cercetari ca un fost coleg de-al fetei, P.S. 14 ani, din municipiu, a apelat-o pe aceasta pe telefonul mobil, timp in care un alt minor, I.A. 17 ani, tot brailean, i-a smuls telefonul din mana, dupa care a fugit catre strada Comunarzi.

Cei doi minori, despre care s-a stabilit ca au premeditat modul de actiune, au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, in vederea audierii si cercetarii cu privire la comiterea infractiunii de talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-