Published On: mar, Oct 22nd, 2013

Minora data disparuta de la domiciliu

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 9:00, I.Doinita, de 42 ani, din Braila, a sesizat la Politie faptul ca, in ziua de 18.10.2013, la orele 15:30, Mihai Maria Printesa, de 16 ani, din Braila, concubina fiului ei, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Politistii au stabilit ca, dupa ce a plecat de la domiciliul fiul ei, l-a apelat pe acesta si i-a solicitat sa-i puna la dispozitie si celelalte lucruri personale, urmand sa-l apeleze din nou pentru a fixa o intalnire in acest sens, fara a preciza insa o adresa exacta, unde s-ar afla  in prezent.

Cea in cauza a mai fost plecata de la locuinta concubinului, in urma cu circa doua saptamani, insa a fost gasita de acesta dupa patru zile, in zona centrala a municipiului.

Aceasta nu sufera de boli psihice si nu poseda carte de identitate, mama sa este decedata de circa 4 ani, iar tatal este plecat in Spania.

Semnalmente: inaltimea 160 cm, par negru, lung peste umeri, ochi negri, iar ca semn particular prezinta un tatuaj pe umarul drept cu inscrisul „I. Georgel”.

Imbracamintea la data disparitiei nu se cunoaste.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla aceasta este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-