Published On: mar, Oct 8th, 2013

Ministerul Sanatatii pune la bataie 22 de posture in Braila

Share This
Tags

poza SAJ3 netIn data de 17 noiembrie 2013, Ministerul Sanatatii organizeaza concurs de intrare in rezidentiat pe post si pe loc in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie.

Concursul se desfasoara in centrele universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu-Mures, Timisoara. Pentru posturile si locurile publicate in judetul Braila, examenul se sustine in centrul universitar Bucuresti. Ocuparea posturilor in specialitate se face in ordinea punctajului de promovare obtinut, pe fiecare centru universitar, in limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu. Concursul consta intr-un test grila cu 200 intrebari, pe o durata de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezinta 60%din punctajul maxim realizat la cele 200 intrebari pentru fiecare domeniu in parte

Posturile scoase la rezidentiat pentru Braila sunt: la SAJ Braila sunt disponibile 3 posturi, prin exceptie de la cele precizate mai sus, examenul si pregatirea in domeniu se face in centrul universitar Cluj-Napoca. Spitalul Judetean de Urgenta Braila are disponibil un post la chirurgie generala in Sectia Chirurgie generala II, un post Cardiologie in Sectia Cardiologie, un post chirurgie pediatrica in Sectia Chirurgie si ortopedie infantile, un post chirurgie toracica in Compartimentul de Chirurgie toracica, un post Medicina interna in Sectia Medicina interna, un post Neurochirurgie in Compartimentul de Neurochirurgie, un post Neurologie in Sectia Neurologie, un post Oftalmologie in Sectia Oftalmologie, un post ORL in Sectia ORL, un post reabilitare medicala in Sectia de BFT si recuperare medicala, un post Reumatologie in Sectia Reumatologie, un post Urologie in Sectia Urologie. La Spitalul Orasenesc Faurei  sunt disponibile un numar de 7 posturi dupa cum urmeaza: un post Farmacie clinica, un post ATI in Compartiment ATI, un post chirurgie generala in Compartimentul de  Chirurgie generala, doua posturi Medicina de urgenta in Compartimentul primiri urgent, un post Neurologie pentru cabinetul de Ambulatoriu, un post Obstetrica Ginecologie pentru Compartimentul OG.

Dosarele se depun pana pe data de 21.10.2013 la sediul Directiilor de Sanatate Publica – RUNOS

Comentarii

comentariu

About the Author

-