Published On: joi, Oct 24th, 2013

Mihai Bendeac exclus si din juriul emisiunii “Romania danseaza”

Share This
Tags

Mihai Bendeac a fost dat, oficial, afara de la Antena 1. Actorul nu s-a prezentat la filmarile show-ului “iComedy”, desi sefii lui i-au mai dat o noua sansa. Bendeac a fost astfel eliminat si din juriul “Romania danseaza” si este pasibil de amenzi mari. A decis chiar sa isi stearga contul de Facebook pentru a face disparute postarile in care ataca dur conducerea Antena 1.

“Antena 1 l-a exclus pe Mihai Bendeac din juriul “Romania danseaza”, show care urmeaza sa fie difuzat in primavara anului 2014, unde ar fi trebuit sa indeplineasca rolul de jurat alaturi de CRBL si Monica Petrica”, se arata intr-un comunicat al trustului Intact.

“Foarte curand, situatia se va lamuri si am sa va pot comunica ce urmeaza sa se intample sau ce s-a intamplat in ultimele zile.

Sper sa se ajunga la o decizie inteleapta, macar pentru ca telespectatorii nu merita un scandal mediatic care sa escaladeze mai mult decat pana in acest moment.

Pana una alta, pentru ca nu mai fac parte nici din juriul ”Romania Danseaza”, imi iau la revedere de la acest format pe care l-am iubit enorm. Partea pozitiva este ca fetele pot veni cu mai mare incredere la auditii. Nu mai e acolo burlacul ala nemernic cu replicile lui acide”, a scris Bendeac pe facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-