Published On: mar, Oct 1st, 2013

Maine incepe festivalul “Zile si nopti de teatru la Braila”

Share This
Tags

AFIS festival 2013 micFestivalul “Zile si nopti de treatru la Braila” debuteaza maine, 2 octtombrie cu doua piese ale Teatrului “Masca”. Prima piesa care va fi pusa in scena este “Cosarii albi” de la “Teatrul Masca”, care incepe de la orele 17.00 iar cu incepere de la orel 18.00, tot de la Teatrul “Masca” va fi prezentata premierea spectacolului “Parcul”. Tot in prima zi se mai pun in scena piesele “Iluzii” de la Teatrul ACT Bucuresti, de la orele 20.00 in Sala Studio iar de la orele 20.30 la Casa de Cultura a Tineretului se pune in scena piesa “Mai intai te nasti” de la Teatrul Andrei Muresanu Sfantu Gheorghe, in regia lui Radu Afrim.

Joi 3 octombrie se pun in scena piesele “O noapte furtunoasa”, de la Tatrul Masca, care are loc la orele 16.30, iar de la orele 18.00 in Sala Mare are loc piesa Saraiman de la Teatrul Odeon.  Tot in cea de-a doua zi,de la orele 20.00, la Casa de Cultura a Tineretului are loc piesa “Omul cu chitara” de la Teatrul Municipal Turda.

Vineri, 4 octombrie de la orele 18.00 in Sala Mare se pune in scena piesa “Scene din viata insectelor”, iar de la orele 20.30 in Sala Studio se joaca “Uratul” de la Teatrul de Comedie Bucuresti.

Sambata, 5 octombrie, Teatrul Bulandra din Bucuresti pune in scena, cu incepere de la orele 18.30, in Sala Mare, piesa “Mestesugul Vietii”. De la orele 20.00 in Sala Studio, UNATC Bucuresti pune in scena piesa “Inca un spectacol fara titlu”, iar de la orele 20.30 la Casa de Cultura a Tineretului, Teatrul Fani Tardini Galati pune in scena piesa “petitoarele”.

In ultima zi a festvalului se pun in scena doua piese. De la orele 18.00 in Sala Mare are loc Premierea Oficiala a piesei “Camera Albastra” de David Hare iar de la orele 20.00 in Sala Studio are loc piesa Aniversarea de Thomas Vinterberg.

Editia din acest an, cu tema Mari Autori, Mari Regizori  este programata in perioada 2-6 octombrie. In cele cinci zile de festival vor avea loc 13 spectacole exponentiale si productii recente ale unor prestigioase teatre bucurestene si din tara.

Teatrul Bulandra, Teatrul Odeon, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Act si Teatrul Masca vor oferi manifestari culturale de exceptie, alaturi de Teatrul Andrei Muresanu din Sfantu Gheorghe, Teatrul Fani Tardini din Galati, Teatrul din Turda si teatrul gazda vor asigura o selectie in care criteriile de baza sunt valoarea, originalitatea, accesibilitatea si reprezentativitatea spectacolelor alese.

Comentarii

comentariu

About the Author

-