Published On: Soare, Oct 6th, 2013

Mafiotii din handbal fac profit si de la “vii”si de la “morti”

Share This
Tags

O stire despre jocul prost al echipei feminine de handbal HCM Baia Mare naste discutii de proportii atat pe infobraila.ro cat si pe pagini dedicate de pe Facebook. Evident, cei nemultumiti sunt baimarenii, care, iata, nu mai judeca ardeleneste si se comporta mai degraba ca o galerie de ultrasi din Regat.
Ce nu inteleg este cat de usor uita ca ar trebui, mai intai, sa-si traga de urechi propriile jucatoare, care daca ar lasa-o mai moale cu pozele sexy de prin ziare si cu flirturile in miez de noapte cu sponsorii echipei, poate ca n-ar mai fi subiectul unor stiri despre jocul dezastruos al unei echipe platite din bani publici, mai mult sau mai putin la vedere.
Dincolo de aceste patimi, normale pe undeva, se ascund insa rechinii handbalului romanesc, cei deranjati (si vor mai fi, stati linistiti) de astfel de articole. Pentru ca, daca nu ati observat pana acum, nu prea mai apar jucatoare noi in handbalul nostru, ma refer la jucatoare din Romania. O data pentru ca antrenorii, fie ei batrani sau tineri nu dau credit jucatoarelor tinere si pentru ca, din dorinta de a castiga cu orice pret, sponsorii si conducatorii de cluburi uita frumusetea jocului si vor performante scotand de la naftalina tot felul de mercenare, care mai bune in teren, care mai bune in asternuturi.
Nu despre aceasta insa vorbim acum. Ci despre faptul ca, dincolo de pasiunile pe care baimareniisimpli si le exprima, exista un sistem care va transforma supararea lor in profit! Dezvalurile de maine ale ziarului nostru vor arata cum oameni de langa echipa asteapta, si stiu foarte bine ca asta se va intampla, scufundarea unei echipe pentru a o putea vinde in profitul lor. Nu al suporterilor baimareni care acum isi varsa necazul pe un ziar care le-a deschis ochii!

Comentarii

comentariu

About the Author