Published On: lun, Oct 7th, 2013

La volan, sub influenta alcoolului

Share This
Tags

politie_etilotestSambata, 5 octombrie a.c., la orele 19:00, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe H.Marinel (45 de ani), din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe Calea Calarasilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Braileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

I-au fost recoltate probe biologice de sange si i s-a intocmit dosar penal.

La data de 6 octombrie a.c., la orele 17:05, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier l-a oprit in trafic pe D.Danut, din comuna Tufești, in timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, in afara localitatii Valea Canepii, cu o viteza peste limita legala.

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,49 mg/l, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenta Braila, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Tot duminica, politisti de la Serviciul Rutier l-au depistat in trafic pe S.Radu (33 de ani), din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe Calea Calarasilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.

I-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal, conform O.U.G. 195/2002 (republicata).

In seara zilei de 6 octombrie a.c., la orele 22:30, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de G.Floarea, din orasul Faurei, despre faptul ca o masina se afla in santul unei strazi din localitate.

In baza sesizarii, la fata locului s-au deplasat politistii, care au constatat ca cele sesizate se confirma si l-au identificat pe soferul L.Vasile (51 de ani), domiciliat in orasul Rasnov, judetul Brasov, care emana halena alcoolica.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea in aerul expirat 0,89 mg/l alcool pur.

Politistii l-au condus la Spitalul Faurei, pentru recoltarea probelor biologice de sange si stabilirea alcoolemiei, si i-au intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, avand in aerul expirat o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-