Published On: mar, Oct 1st, 2013

Inundatii in judet. Sase localitati din Braila fara curent electric. Zeci de copaci smulsi din radacini

Share This
Tags

copac smuls din radacinaIn urma fenomenelor meteorologice prognozate – ploi abundente, cantitati de apa ce vor depasi pe arii extinse 60 l/mp si izolat 80 l/mp, intensificari ale vantului cu viteze de 50…70 km/h si temporar 80 km/h, pana la orele 14.00, sase localitati din judet nu au current electric, iar in municipiu mai multi copaci au fost smulsi din radacini de vantul puternic.

Echipe ale ISU si Primariei Braila au intervenit in municipiu pentru degajarea carosabilului si indepartarea de copaci cazuti pe str. St. Secareanu, Calea Galati, Aleea Mestecanisului, str. Radu Negru si str. Unirii. Pe Aleea Mestecanisului, in cadere, copacul a avariat un autoturism. Nu s-au inregistrat victime.

Localitatile Ciresu, Jirlau, Drogu, Mohreanu, Udresti, Gemenele au ramas fara energie electrica iar in acest moment se intervine cu sase echipe din cadrul S.C. ELECTRICA S.A., totalizand 20 de persoane;

In orasul Insuratei, sapte voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, actioneaza cu doua motopompe si un buldoexcavator pentru evacuarea apei din doua curti pe str. Al. I. Cuza si Victoriei.

In comuna Frecatei, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta actioneaza cu 6 membrii, o motopompa si un buldoexcavator pentru evacuarea apei provenita in urma precipitatiilor abundente dintr-o gospodarie (imagini arhiva).

Comentarii

comentariu

About the Author

-