Published On: Soare, Oct 27th, 2013

Incarcerat dupa savarsirea mai multor infractiuni

Share This
Tags

Joi, P.Daniel, din comuna Dudesti, a reclamat la Politie faptul ca localnicul P.Mitica, 32 de ani, din satul Tataru, comuna Dudesti, in noaptea de 18 spre 19.10.2013, a patruns fara drept in curtea sa si a distrus o fereastra a locuintei.

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Sectia 3 de Politie Rurala Faurei si de la Postul de Politie Comunal Dudesti s-a stabilit ca suspectul a mers la locuinta reclamantului, a patruns in curte fara drept si a adresat injurii membrilor familiei acestuia, a distrus una dintre ferestrele locuintei, dupa care a parasit curtea.

De asemenea, in noaptea de 23 spre 24.10.2013, la orele 22:30, aflat in stare de ebrietate, acesta a rupt scandurile din gardul vecinului sau, pe o portiune de 1,5 metri.

Continuandu-si activitatea infractionala, acesta a luat un cutit de la domiciliul sau si a mers in sat pentru a-l agresa pe un localnic, insa nu a reusit sa-l prinda, dupa care a patruns fara drept in curtea altui localnic.

Vineri, in baza probatoriului administrat, acesta a fost prezentat Judecatoriei Faurei cu propunere de arestare preventiva, dispunandu-se pe numele lui arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea a doua infractiuni de violare de domiciliu, doua infractiuni de distrugere,  infractiunea de port fara drept a armelor albe si amenintare.

Acesta a fost incarcerat in Centru de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-