Published On: mie, Oct 16th, 2013

Hoti prinsi si prejudiciu recuperat

Share This
Tags

In urma cercetarilor si investigatiilor in teren efectuate de politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala Braila, in dimineata zilei de 15.10.2013, a fost efectuata o perchezitie domiciliara la locuinta lui B.Niculae, de 42 ani, din comuna Marasu, satul Tacau, suspectat de comiterea mai multor furturi de produse agricole de pe sole apartinand unei ferme din apropierea localitatii de domiciliu.

Politistii au gasit la domiciliul acestuia aproape 4 tone de porumb stiuleti, despre care au stabilit ca, in perioada 7-14.10.2013, suspectul a sustras aceasta cantitate cu autovehiculul personal, de pe un terenul cultivat cu porumb al Fermei Dobrota, din cadrul unei societati agricole de profil.

Prejudiciul, in valoare de 1.375 de lei, a fost recuperat in totalitate si predat societatii pagubite, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infracaiunii de furt calificat.

Ieri, politisti de la Postul de Politie Comunal Traian au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta lui C.M. (17 ani), din localitate, fiind suspectat ca a comis o infractiune de furt, fapta inregistrate in evidente cu autori necunoscuti.

Politistii au ridicat de la locuinta acestuia doua valuri de plasa galvanizata, tip gard si o butelie pentru aragaz, cu regulatorul si furtunul aferent, bunuri in valoare de 450 de lei, pe care acesta, impreuna cu E.M. (16 ani), in seara de 30.09.2013, le-au sustras din locuinta unui consatean.

Politistii le-au intocmit dosar penal pentru furt calificat, iar bunurile au fost predate partii vatamate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-