Published On: Soare, Oct 6th, 2013

HCM Baia Mare s-a facut de ras in primul meci din Liga Campionilor

Share This
Tags

Primul meci din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin a fost un dezastru pentru baimarence, HCM Baia Mare fiind spulberata de Thuringer, care i-a administart un usturator 36-29, dupa ce la pauza scorul era de doar 18-15. Finalul a fost unul en fanfare pentru Thuringer, care a condus, la un moment dat, la o diferenta de 8 goluri.

Vicecampioana Romaniei a tinut bine ritmul meciului in prima repriza cand au revenit de la -3 la +1, datorita golurilor lui Marin si Oltean. 12-11. Geiger a marit diferenta pe finalul primei reprize insa echipa antrenata de Costica Buceschi  nu a putut face fata atacurilor lui Barbosa, cea care a dus Thuringer-ul cu un avantaj de 3 goluri la cabina.

In partea a doua, HCM a jucat mai slab decat in prima parte si nu a putut tine pasul cu gruparea din Germania, astfel ca Thuringer a rezolvat partida inca din prima jumatate a reprizei.

Thuringer HC-HCM Baia Mare 36-29 (18-15)

Thuringer: Marz (3 interventii), Krause (9 interventii) (portari), Frey 10 interventii (2 din 7m), Barbosa 8, Jakubisova 5, Mietzner 4, Althaus 3, Snelder 2, Wohlbold 2, Luzumova 1, Engel 1. Antrenor: Herbert Muller

HCM Baia Mare: Ungureanu (2 interventii), Cetateanu (11 interventii), Babeanu (o interventie) (portari), Geiger 7 goluri, Tatar 7, Oltean 5, Buceschi 4, Marin 3, Tanasie 1, Nechita 1, Rudics 1 (din 7m), Pirvut, Bondar, Tomescu, Ghionea. Antrenor: Costica Buceschi

Aruncari de la 7m: 2/2, respectiv 1/1

Eliminari: Snelder, Althaus, Barbosa, respectiv Buceschi, Bondar (2)

In halul in care joaca baimarencele, meciul de saptamana viitoare, cu Gyor, va fi unul si mai greu, in conditiile in care unguroaicele s-au impus cu 41-22 in fata echipei austriece Hypo Viena.

Comentarii

comentariu

About the Author