Published On: vin, oct. 4th, 2013

HC Dunarea – SCM Craiova 24-18 (11-7)

SONY DSCCei peste 1.000 de spectatori prezenti in Sala Polivalenta “Danubius” s-au bucurat de victoria echipei fanion al judetului Braila, HC Dunarea, care a invins fara nici un fel de probleme pe oltencele de SCM Craiova cu scorul de 24-18, la pauza 11-7.

Dunarea Braila a inceput bine jocul si Gabriela Perianu deschidea tabela inca din primul minut. Dupa ce au pierdut primul atac, oltencele au egalat prin extrema Cioarec. Apararea buna a brailencelor, mai ales in centru, unde Goran a fost blocata foarte bine de Irimia si Perianu, nu a dat nicio sansa Craiovei de a marca, iar Moldovan cu Farcau au marit diferenta pe tabela 3-1 minutul 4. Au urmat 4 minute in care nicio echipa nu a reusit sa macheze, Mirela Nichita si Gabriela Dobre facandu-si foarte bine treaba in poarta.

Diferenta de 2 goluri s-a mentinut pana in minutul 14 cand elevele lui Cristi Preda au marcat de 4 ori consecutiv prin Moldovan-2, Farcau si Perianu, iar in minutul 21 tabela arata 9-5 pentru Dunarea Braila. La pauza, brailencele au intrat cu un avantaj de 4 goluri, tabela aratand dupa 30 de minute de joc 11-7.

SONY DSCHC Dunarea a mentinut acelasi ritm de joc si in parteaa doua. Cu toate ca antrenoarea Amariei a incercat sa le tina departe de poarta pe Moldovan si Perianu, acestea tot au  reusit sa marcheze, Ada Moldovan fiind cea mai buna marcatoare de la Braila cu 8 reusite. Dupa 60 de minute de joc, tabela arata victoria categorica a elevelor lui Cristi Preda, meciul incheindu-se cu scorul de 24-18.

Dupa aceasta partida Dunarea Braila urca pe podium, pe 3, cu 12 puncte din 5 meciuri disputate, insa maine se joaca si celelalte trei partide din aceasta etapa.

In etapa a VI-a Dunarea Braila joaca in deplasare la Cluj, sambata, 12 octombrie de la orele 13.00, meci care va fi transmis in direct de Digisport 2.

HC Dunarea Braila: Dobre (13 interventii), Voicu, Stan (portari),
Moldovan 8 goluri (5 din 7m), Farcau 6, Perianu 5, Adespii 2, Irimia 2,
Dragut 1, Safta, Esanu, Czeczi. Antrenor: Cristi Preda
SCM Craiova: Nichita (17 interventii), Munteanu (portari), Snopova 6
goluri (4 din 7m), Amariei 5, Cioaric 3, Dinca 2, Ianasi 1, Goran 1,
Patuleanu. Antrenor: Carmen Amariei
Aruncari de la 7m: 5/5, respectiv 4/4
Eliminari: Adespii, Irimia, respectiv Snopova

Comentarii

comentariu

About the Author

-