Published On: vin, Oct 4th, 2013

HC Dunarea joaca astazi cu SCM Craiova

Share This
Tags

HC Dunarea craiovaAstazi, de la orele 19.00, HC Dunarea Braila primeste vizita celor de la SCM Craiova. Meciul are loc in POlivalenta Danubius si este transmis in direct de Digisport 2.

Meciul conteaza pentru etapa a V-a din cadrul Ligii Nationale de Handbal femini  si va fi arbitrata de cuplul Barbu/Manafu din Bucuresti.

HC Dunarea Braila vine motiva, dupa ce a obtinut victoria sub Tampa, invingand la un gol, Corona Brasov. In etapa trecuta Craiova a pierdut acasa in compania studentelor de la “U” Jolidon Cluj, 30-33, insa vin cu ganduri mari la Braila.

Inainte de etapa a V-a HC Dunarea Braila ocupa locul 5, la egalitate de puncte cu CSM Bucuresti si Corona Brasov, in timp ce SCM Craiova are 0 puncte ocupand locul 10 in clasament. HC Dunarea Braila nu se va baza in aceasta partida pe Alina Horjea, ea fiind suspendata de Federatie o etapa, dupa ce in partida cu Corona Brasov a primit cartonasul rosu cu doar cateva secunde inainte de finalul meciului.

Primul meci din aceasta etapa a avut loc miercuri la Baia Mare, unde vicecampioana a primit vizita celor de la CSM Bucuresti, echipa condusa de Costica Buceschi, invingand categoric echipa din capitala cu scorul de 32-25.

Astazi au loc alte doua partide din etapa a V-a. De la orele 17.30, in direct pe Digisport 2 joaca “U” Jolidon Cluj cu CSM Cetate Devatrans iar de la orele 19.00, tot pe Digisport 2, HC Dunarea Braila joaca in compania celor de la SCM Craiova.

Sambata, 5 octombrie au loc alte trei partide din aceasta etapa. Universitatea Neptun Constanta joaca acasa in compania celor de la Corona Brasov. HCM Ramnicu Valcea primeste vizita echipei conduse de selectionerul Gheorghe Tadici iar CSM Ploiesti joaca cu surpriza acestui inceput de campionat, HCM Roman.

Saptamana viitoare Dunarea Braila joaca in deplasare la Cluj, partida avand loc sambata, 12 octombrie de la orele 13.00, fiind transmis in direct de Digisport 2.

Comentarii

comentariu

About the Author

-