Published On: lun, Oct 21st, 2013

Handbalul va avea aceeasi soarta ca si fotbalul daca va continua cu rezultate negative

Share This
Tags

Ultima infrangere de pe terenul celor de la “U” Jolidon Cluj l-a nemultumit pe presedintele HC Dunarea Braila, Gheorghe Bunea Stancu. In cadrul conferintei organizate la sfarsitul saptamanii trecute, presedintele CJ a analizat putin sportul brailean, in special fotbalul si handbalul.

Daca la fotbal s-a amanat pentru 1 noimebrie luarea unei decizii, la handbal Stancu a precizat ca daca echipa va continua cu rezultate negative, se vede in masura sa actioneze la fel si acolo.

Saptamana trecuta, miercuri, la Casa Tineretului din Municipiu, autoritatile locale, alaturi de conducerea celor de la CF Braila, jucatori, suporteri si cativa oameni de afaceri, s-au intalnit pentru a stabili exact ce se va intampla cu fotbalul brailean. Multi dintre cei prezenti acolo au precizat faptul ca in conditiile de astazi cel mai bine este ca jucatorii sa aiba salariile micsorate si sa primeasca prime de joc.

“Noi suntem pentru fotbal dar in niste conditii normale de finantare. Vrem performanta dar fotbalistii au un singur gand sa treaca luna sa ia banii. Fotbalisti nu au altceva de facut decat sa joace fotbal si sa castige. Nu putem nici sa dam banii de dragul de a da banii”, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Cei prezenti atunci in sala de la Casa Tineretului au hotarat ca in doua saptamani sa se reintalneasca si sa traga linie in problema fotbalului.

In ceea ce priveste handbalul, presedintele CJ a declarat faptul ca nici acolo lucrurile nu sunt tocamai roz. Dupa ce HC Dunarea a pierdut la Cluj, in fata unei echipe total schimbate, fata de anii trecuti, Stancu a precizat faptul ca in asemenea situatii se vede nevoit sa aplice acelasi tratament si acolo. Acesta a anuntat ca va analiza foarte atent evolutia echipei in viitorul apropiat si va decide daca aceasta merita sau nu sa mai fie finantata.

“Eu va spun un lucru, daca nici handbalul nu isi revine, facem la fel si acolo. Ori facem performanta, ori nu, ca nu o sa pot nici acolo sa merg la infinit. Stau si ma uit cu atentie la ce se intampla. Toata lumea castiga la Cluj, noi pierdem. Nu e in regula”, a declarat Stancu.

Autoritatile locale brailene se pare ca s-au saturat sa finanteze contraperformanta iar rezultatele slabe din ultima perioada, atat la fotbal cat si la handbal ii face pe cei care finanteaza sportul brailean sa se retraga, iar oamenii de afacere braileni, iubitori de sport, nu se ingramadesc sa bage bani in rezultate slabe.

Comentarii

comentariu

About the Author

-