Published On: lun, Oct 28th, 2013

HANDBAL: Infrangere usturatoare pentru Romania in Norvegia

Share This
Tags

Norvegia – Romania 30-18 (14-9)

Dupa debutul bun de la Oradea, in care fetele lui Gheorghe Tadici s-au tinut bine de campioana olimpica si mondiala, la Bergen, nationala Romaniei nu a rezistat decat 20 de minute.

Fara aceeasi aparare buna, dar si foarte obosite si fara schimbari pe anumite posturi, nationala Romaniei s-a vazut invinsa la o diferenta de 12 goluri, dupa 60 de minute de joc tabela aratand 30-18.

In primele 15 minute, Romania a condus in Norvegia si a tinut aproape pana pe finalul reprizei. Paula Ungureanu si Aurelia Bradeanu au impus din nou ritmul echipei “tricolore”. Fara Nechita pe extrema, dar si datorita replierii foarte bune a norvegiencelor, contraatacurile nu au existat, Romania avand un singur contraatac si ala norocos, abia cu 2 minute inainte de fluierul final.

Calificarea la Euro 2014 nu e insa ratata. Romania trebuie sa treaca de Belarus, o echipa destul de incomoda, in dubla din 11 si 15 iunie, primul meci in deplasare.

Norvegia: Loke 6, Alstad 5, Sulland 5, Solberg 4, Mork 3, Oftedal 2, Riegelhuth 2, Molid 1, Breivang 1, Gosse 1. Antrenor: Thorir Hergeirsson

Romania: Marin 6, Bradeanu 4, Perianu 2, Pintea 2, Chiper 2, Pirvut 1, Elisei 1. Antrenor: Gheorghe Tadici

Comentarii

comentariu

About the Author

-