Published On: Soare, Oct 20th, 2013

Gh. Chiru: “In Stancuta sunt doua parcuri. Unul langa cimitir, iar celalalt langa groapa de gunoi”

gheorghe chiruConsilierul judetean Gheorghe Chirul, considera ca UAT-urile din judetul Braila arunca banii la gunoi, sau la cimitir. Chiru a dat un exemplu concret in acest sens, referitor la comuna Stancuta care are doua parcuri de agrement. Unul se afla langa cimitir, iar celalalt langa groapa de gunoi, ambele fiind inchise publicului.

“Eu filmez lucrurile astea, pentru ca vreau eu sa le am asa, ca amintire a prostiei omenesti. Cum sa faci doua parcuri cu banci marginite de cosuri de gunoi, fara nimic altceva, in soarele Baraganului. Parcurile sunt inchise, au lacatul pe ele. Unul este langa cimitir, iar celalalt la iesire, langa groapa de gunoi”, a declarat prim-vicepresedintele PNTCD, Gheorghe Chiru.

 

Localnicilor din Stancuta le este frica de primar

 

In incercarea de a pregati campaniile electorale din 2014, Gheorghe Chiru a mers in judet pentru a sta de vorba cu oamenii. Acesta s-a declarat uimit de faptul ca cetatenilor le este frica de primari.

“In Stancuta daca vrei sa faci ceva nu ai cu cine! Le este frica. Am avut cazuri concrete cand am vorbit cu oamenii sa facem ceva acolo si mi-au spus clar ca le este frica sa nu afle primarul”, a adaugat Chiru.

In prezent PNTCD este in plina organizare, conducerea partidului lucrand la strategii de atragere a membrilor. Gheorghe Chiru, prim-vicepresedinte PNTCD a marturisit in cadrul unei conferinte de presa ca asteapta infiintarea oficiala a Aliantei DA, pentru a merge mai departe alaturi de partidele de dreapta in alegeri.

In ceea ce priveste prezidentialele, Alianta DA il sustine pe Mihai Razvan Ungureanu, fost prim ministru in anul 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-