Published On: vin, Oct 4th, 2013

GBS si Simionescu il pun la punct pe Catalin Boboc

Share This
Tags

Stancu si Simi netRecent, presedintele filialei brailene a PNL a transmis un comunicat in care ii cere imperativ primarului Simionescu sa-i prezinte lui Catalin Boboc un plan de masuri privind canii comunitari. Pe un ton total lipsit de o elementara politete, Boboc cere un lucru pe care l-ar fi putut obtine foarte usor daca si-ar fi adus aminte ca viceprimarul Danaila Alexandru este membru PNL.

In replica, atat presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu si primarul Aurel Simionescu i-au invitat la calm pe partenerii din USL, in conditiile in care primarul chiar l-a cautat in repetate randuri pe Boboc sa discute spinoasa problema a cainilor comunitari, dar acesta nu a raspuns la telefon.

“Sapte ani de acasa nu se cumpara, pe aia daca ii ai ii ai, daca nu nu. Din pacate, in politica, ei nu prea sunt prezenti. Sunt rari precum fetele neprihanite de astazi. Daca vreti sa incepem cu balacareala, eu pot sa devin campion la balacareala. Eu vreau sa incerc, cu partidul pe care il conduc, eu si colegii mei, sa fim rationali, sa privim proiectele pe care le avem de facut pentru braileni. Cred ca asta ii intereseaza pe braileni, nu ce spune Boboc. El o sa faca, probabil, ca si in viata privata. A facut foarte multe, si le stiti dumneavoastra mai bine decat mine. Probabil ca asa vrea sa faca si la Primarie. S-au imprumutat probabil ideiile celor de la centru. Eu fac un apel prin dumneavoastra, presa, la toate partidele politice din judetul Braila sa vedem de interesul braileanului si nu de sarcinile care ni se dau de la Bucuresti. Eu nu o sa raspund la astfel de afirmatii dar daca ele vor continua vom schimba foaia. Stiti cum este, cainele moare de drum lungi si cineva de grija altuia. Eu cred ca cea mai buna critica este cea care vine de la cetateni. Si eu cred ca daca imi aduc aminte bine, si daca vreti sa repornim istoria de cum am ajuns parlamentar, mie imi este foarte usor sa o fac si o fac cu argument si cu martori nu cu vorbe. Eu le-am explicat de la inceput ca o sa uite foarte repede. Vorba aia cainelui care ii dai sa manance si care o mai ia razna, musca stapanul. Eu nu vreau sa spun ca sunt stapan, dar sunt un fel de stapan probabil in ceea ce ii priveste. Hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre. L-am mai vazut si pe Nazare procedand asa, si sa nu ii aduc aminte si lui de cate ceva. Haideti sa fim oameni si sa ne vedem de treaba noastra”, a declarat presedintele Gheorghe Bunea Stancu.

Primarul Simionescu s-a aratat mirat de faptul ca, dupa ce i-a cerut un punct de vedere intr-o problema, Boboc nici macar nu a catadicsit s araspunda la telefon.

“Eu l-am cautat pe domnul Boboc. Nu l-am gasit. De obicei raspunde la telefon, dar acum nu a facut-o. Macar ca sa ii spun ca daca tot au votat o lege, sa stie ce contine legea aia. Sa stie ca, in 60 de zile de la promulgare, ANSV-ul trebuie sa dea norme metodologice, care sa treaca printr-o hotarare de Guvern, guvern din care fac parte membrii USL, deci lucrurile astea trebuiesc vazute. E usor sa spui “il incurcati voi pe Ionel” si dupa aceea sa ne dam de-o parte, sa nu stim cine a spus”, a spus primarul Aurel Simionescu la conferinta de presa a PSD Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-