Published On: mar, Oct 29th, 2013

Gasit mort in propria curte

Share This
Tags

158556 2 imagine-politieUn barbat de 64 de ani din comuna Ulmu, judetul Braila a fost gasit decedat in propria curte. Acesta a fost dat dispatut de vecini iar dupa cateva zile, consatenii au intrat in curte sa il caute si  l-au gasit cazut in gradina.

Din declaratiile vecinilor se pare ca barbatul nu avea pe nimeni, si ca se ocupa toata ziua de ingrijirea gospodariei si  de animalele sale.

“A sarit baiatul gardul si l-a cautat in casa nu l-a gasit si i-am zis sa se duca in spatele curtii si acolo a dat peste cadavru”, a declarat o vecina.

Barbatul locuia singur si cu toate ca era mai retras, vecinii nu au decat cuvinte de lauda la adresa lui. Era foarte respectos, era linistit nu deranja pe nimeni avea casa lui aici nu avea treaba cu nimeni aia e cred ca infarct a facut din cauza efortului muncea foarte mult si ma gandesc ca e mort de mult pentru ca animalele lui au umblat pe aici mult timp”, a povestit un vecin

In urma descoperirii cadavrului vecinii au sunat la 112 iar la fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti.

“Dupa primirea sesizarii politistii au efectuat cercetari la fata locului iar cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarii necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat inspectorul principal Jenel Sogor.

Pentru ca barbatul nu are pe nimeni vecinii si autoritatile se vor ocupa de inmormantarea acestuia.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-