Published On: mar, Oct 22nd, 2013

FOTO – Incredibil! Se intampla acum in Spitalul Judetean din Braila!

pediatriePe adresa redactiei noastre am primit o serie de poze de la o mamica din Braila care a fost nevoita sa-si duca copilul la spital pentru investigatii medicale. Baietelul nu a implinit inca un an si s-a ales cu o mica raceala. Parintii ingrijorati au luat cea mai buna decizie in sinea lor, cand au ales sa-l aduca la Spitalul Judetean din Braila. Mare le-a fost mirarea insa, cand au constatat ca ceea ce credeau ei ca ar fi o sectie pentru tratarea copiilor, s-a dovedit un focar de infectie demn de filmele horror.

Mama baietelului a fost ingrozita de ceea ce a vazut in sectia de pediatrie a Spitalului Judetean din Braila. Controlul a avut loc in data de 18 octombrie anul curent, data marcata de altfel pe poze. De la patutul cu marginile metalice pline de rugina, la o chiuveta care pare a fi din secolul trecut, peretii scorojiti si mirosul greu de cloramina, totul parea sa fie rupt dintr-un film de groaza, pentru femeia care nu isi dorea altceva decat ca baietelul ei sa fie tratat.

Facem apel pe aceasta cale catre conducerea Spitalului Judetean astfel incat cazurile ca cel prezentat mai sus sa nu isi mai gaseasca locul in unitatile spitalicesti din Braila. Este inuman sa primim asistenta medicala in conditii care ne pun emblema de tara de mana a treia, si mult mai periculos cand astfel de lucruri se petrec in sectiile de pediatrie, care sunt destinate copiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-