Published On: mie, Oct 23rd, 2013

EXCLUSIVITATE VIDEO: Un taur a luat in coarne un politist care dirija traficul!

Share This
Tags

taur 2Un taur de aproximativ 300kg, a evadat de la ferma si a umblat liber prin tot orasul. Taurul se afla la o ferma la 10 km de municipiul Braila, cand a reusit sa sara un gard inalt de 2 metri acesta a luat-o la fuga prin judet. Timp de 4 ore taurul s-a plimbat prin oras si a ingrozit oamenii. Un politist care  dirija circulatia la intersectia strazilor Dorobanti cu Carantinei a fost luat in coarne de taur si aruncat doi metri in aer.

Politistul a fost transportat de urgenta la spital pentru a primii ingrijiri medicale. Dupa ce a accidentat politistul taurul s-a indreptat spre intersectia strazilor Dorobantii cu Garii unde intr-un gang care lega doua blocuri a fost blocat de oamenii. La fata locului s-a deplasat imediat politia, jandarmeria dar si muncitorii de la ferma.

Reprezentantul Directia Sanitar Veterinara Braila a declarat faptul ca animalul este identificat, inregistrat, este perfect sanatos, si ca urma sa fie dus la abator. Angajatii de la DSV, prezenti la fata locului, au tranchilizat animalul, care a fost apoi urcat intr-un camion.

O ancheta va fi demarata in acest caz, iar proprietarul taurului va fi tras la raspundere. El va fi cercetat pentru neglijenta si nesupraveghere animalului, iar politistul ranit cu traumatism cranio cerebral se poate constitui parte civila in proces.

Comentarii

comentariu

About the Author

-