Published On: mar, Oct 8th, 2013

Dosare penale pentru furt

Share This
Tags

In dimineata zilei de 7 octombrie a.c., la orele 10:20, braileanul G.Ion a reclamat la Politie faptul ca persoane necunoscute i-au sustras roata din fata si saua de la bicicleta sa, care era legata de balustrada, in scara unui bloc situat pe bulevardul Dorobantilor.

Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca autorul se numeste M.Ionel 45 de ani, din municipiul Braila, pe numele acestuia fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Bunurile sustrase, in valoare de 100 de lei, au fost recuperate si restituite partii vatamate.

In urma cercetarilor desfasurate de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca P.A. 16 ani, din municipiul Braila, este autoarea unui furt comis pe terasa unei societati comerciale, situate pe Calea Calarasilor.

Fapta a fost comisa in ziua de 14.05.2013, in jurul orelor 15:30, cand minora a sustras de pe o masa un telefon mobil, in valoare de 217 lei. Initial, fapta a fost inregistrata cu autori necunoscuti. Politistii au recuperat prejudiciul si au intocmit dosar penal pe numele tinerei, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-