Published On: mie, Oct 2nd, 2013

Doar ce nu ati facut, nu vom afla!

Share This
Tags

Dupa ce Infobraila a dezvaluit cu probe relatia amoroasa dintre primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, si handbalista Ada Nechita, am primit cateva telefoane in care mi se spunea ca nu este bine, ca dupa ce HC Baia Mare isi va rupe gatul in Liga Campionilor mai multe jucatoare ar parasi echipa pentru a veni pe malul Dunarii.
Ei bine, recunosc ca nu m-am gandit ca HC Dunarea ar fi colacul de salvare al vedetelor din Baia Mare. Daca jucatoarele care s-au repezit la banii si la virilitatea primarului Chereches il vor parasi dupa ce ii vor secatui visteria, nu cred ca cea mai buna idee este sa vina la Braila! Visteria si virilitatea cui de aici isi vor dori aceste mercenare de la Baia Mare s-o secatuiasca? Este evident ca jocurile de genul acesta, care, din pacate, au adepti si la Braila, vor trebui agreate si de presedintele Bunea Stancu. Ramane de vazut daca se va lasa convins.
Revenind la dezvaluirea facuta de Infobraila, exista suficiente motive ca o astfel de stire sa apara. In primul rand, si Chereches si Nechita sunt platiti din bani publici. In al doilea rand, ce exemplu le da Ada Nechita micilor handbaliste, care sunt la varsta in care isi copiaza idolii pana in cele mai mici detalii? Le arata cum, in timp ce colegele ei se odihnesc, ea isi lasa fundul mangaiat in public de primarul playboy Chereches? Nu in ultimul rand, articolul din Infobraila dovedeste ca avem de-a face cu doi mincinosi: politicianul traseist Chereches si, ce pacat, jucatoarea Ada Nechita! Sunt suficiente motive ca o astfel de stire sa apara?
Infobraila se pregateste de noi dezvaluri din handbal, nici HC Dunarea nefiind ocolita. Vreau sa inteleaga contestatarii nostri ca noi facem ceea ce face presa! Publicam ce altii nu sunt in stare, nu stiu sau nu vor sa publice. Noi deranjam tot ceea ce are legatura cu bani publici si de aceea deranjam oameni care au legatura cu aceasta in coordonata lor publica. Iar cand e vorba de bani publici, aceasta este foarte larga! Noi aflam lucruri interzise de aflat. Asta se intampla cu profesia noastra de sute de ani! Am asistat la nasterea sportului pe care il practicati cu mai mult sau mai putin talent, pe mai multi sau mai putini bani, dar pe care ne-am dori sa-l iubiti cel putin la fel de mult cat il iubim noi!
La intrebarea “Cum poate supravietui jurnalismul?”, Frank Schirrmacher, redactorul sef al celebrului ziar Frankfurter Allgemeine Zeitung, a raspuns: “Intrebarea decisiva este: cum poate supravietui o societate fara jurnalism?”

Comentarii

comentariu

About the Author