Published On: mie, oct. 30th, 2013

Trimis in judecata pentru coruptie, directorul DJTS Eduard Puiu s-a autosuspendat

eduard puiuPotrivit unui comunicat al Parchetului, Andrei Rona (director), Alin Florescu (jurist), Ionut Chirila (conducator de fapt al Administratiei Pietelor Sector 3), Ion Cosmescu (angajat) si reprezentanti ai unor societati comerciale – Maria Cristina Filip, Dragos Trandafir, Anton Eduard Puiu, Cristian Sorin Stamate, Dana Adascalitei si Nicolae Nataniel Vlad – au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, dare de mita, abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual, uz de fals, fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la spalarea banilor, precum si diferite forme de participatie la aceste infractiuni (instigare, complicitate).

In aceste conditii, potrivit legii, chiar ministrul Tineretului si Sportului, Nicu Banicioiu, ar fi trebuit sa-l suspende, dar la ce te poti astepta la un minister care nici macar purtator de cuvant nu are?! Prin urmare, in conditiile in care Infobraila a atras atentia la conferintele de presa ale PSD si PNL ca Eduard Puiu nu mai poate conduce DJTS Braila, acesta a decis sa se autosuspende.

Primita initial pe surse din cadrul ANST, stirea a fost confirmata, in exclusivitate, chiar de catre seful DJTS Braila, Eduard Puiu, care a spus: "Am decis sa ma autosuspend pentru ca asa cere legea. Eu insa ma consider nevinovat de acuzatiile care mi se aduc si ramane ca instanta sa stabileasca acest lucru".

Comentarii

comentariu

About the Author

-