Published On: joi, Oct 24th, 2013

Depistati in trafic de politisti. Prinsi cu 520kg de fier si 2,1 metri cubi de lemn de foc

Share This
Tags

Ieri, la orele 11:00, agenti de la Postul de Politie Comunal Surdila Greci l-au depistat in trafic, pe DN 2B, pe P.Danut, din municipiul Buzau, in timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 510 kg de deseuri din fier, fara a detine documente legale de provenienta.

Politistii au stabilit ca deseurile apartin pasagerului D.Lucian, caruia i-au aplicat sanctiune contraventionala, in valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicata), iar intreaga cantitate a fost ridicata in vederea confiscarii.

Ieri, la orele 9:30, in cadrul unei actiuni privind prevenirea si combaterea sustragerii, transportului si comercializarii ilicite a materialului lemnos, agenti de la Postul de Politie Comunal Dudesti l-au depistat in trafic, in localitatea Tataru, pe B.Mihai 33 de ani, din comuna Mera, judetul Vrancea, in timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 2,1 metri cubi de lemn de foc (salcie), avand avizul de insotire expirat.

Vranceanul a fost sanctionat contraventional, conform prevederilor Legii 171/2010, iar cantitatea de lemn a fost ridicata in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-