Published On: joi, Oct 3rd, 2013

Da, mafiotilor, a ajuns mesajul vostru la mine!

Share This
Tags

Dar ma doare undeva de el. Daca cineva isi inchipuie ca Infobraila pune botul (scriu asa ca sa intelegeti si voi, mafiotilor) la asa ceva este un om fara minte! V-ati obisnuit sa va platititi “curvele” din bani publici si sunteti deranjati ca s-a aflat? Foarte bine. Inseamna ca Infobraila si-a facut datoria.

Revin. In cursul zilei de astazi am primit mai multe telefoane. Nu de amenintare. Nu. Cei care ma sunau imi erau apropiati, unii dintre ei chiar prieteni. Ma rugau s-o las mai moale. Ca dezvaluirile din Infobraila despre gheisele din handbalul romanesc ii pun in situatia ingrata de a fi trasi de urechi. Nu-mi spuneau insa cine i-a tras de urechi, poate si de teama ca telefoanele ascultate – ale mele sau ale lor – sa nu trezeasca in vreo institutie a statului dorinta de a (re)vedea ce se intampla in handbalul romanesc. Cei care se tem au inca proaspata in minte stirea potrivit careia un raport al SRI sustinea ca unele handbaliste de la Oltchim ar fi fost transformate in escorte de lux. Pe bani publici!

Durerea celor care ma sunau este ca astfel de articole ii exclud din grupul cunoscatorilor “fenomenului”. Mizez pe buna credinta a celor care mi-au telefonat si cred, deocamdata,  ca este vorba de cel sportiv. Si daca ii exclud, ce se intampla? E vreo durere sa nu faci parte dintr-o gasca mafiota care se lauda ca stie cum se va termina campionatul care de-abia a inceput?! Principiul “capul plecat sabia nu-l taie” a fost inventat de lasi. Iar lasii nu vor castiga niciodata campionatul!

Cei care ma sunau mai aveau o problema. Referitoare la sursele noastre. Ii lamuresc si pe ei si pe altii ca informatiile obtinute de Infobraila nu sunt aranjamentul cuiva. Ba, mai mult, ele sunt numeroase si, cat timp conduc ziarul acesta, vor aparea! Inclusiv cele legate de HC Dunarea Braila!

Prin urmare, mafiotilor voi care sunteti mafioti, ca sa-l citez pe Gigi Becali, apasati butoane gresite. Lasati oamenii in pace si sunati-ma pe mine!

Comentarii

comentariu

About the Author