Published On: lun, Oct 14th, 2013

CS Lipan organizeaza preselectii pentru copii

Share This
Tags

cs lipanClubul Sportiv Lipan – tenis de masa, organizeaza sambata si duminica, 19 respectiv 20 octombrie preselectii pentru copii. Sunt asteptati toti tinerii  cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani si care isi doresc sa practice tenis de masa. Preselectiile vor avea loc la sediul clubului din strada Stefan cel Mare nr.218, sambata, 19 octombrie, intre orele 10.00-18.00 iar duminica, 20 octombrie, intre orele 10.00-14.00.

Clubul Sportiv Lipan, este cel mai nou si cel mai modern club de tenis din Braila. Infiintat in luna aprilie a acestui an, clubul dispune de doua sali, de 500 mp respectiv 200 mp. Sportivii clubului, dar si cei dornici sa practice acest sport au la dispozitie 14 mese de tenis, vestiare si grupuri sanitare modern dar si un spatiu de cazare.

CS Lipan organizeaza cursuri de initiere la tenis de masa copii, cursuri de initiere si perfectionare pentru adulti, asigurate de personal calificat, respectiv antrenoarea Rodica Herghelegiu si doi instructori, Marius Ion si Mihai Giol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-