Published On: vin, Oct 25th, 2013

Constantean prins cu numar fals dupa ce a acrosat o caruta si a accidentat o persoana

Share This
Tags

Aseara, la orele 19:00, D.Radu 78 de ani, din municipiul Constanta, cu resedinta in comuna Rosiori, judetul Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Stadionului, din comuna, a tamponat un atelaj hipo, care circula din sens opus, neinregistrat si neechipat pentru a putea circula pe timp de noapte.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului atelajului, B.Mihai 20 de ani, din comuna Dudesti, satul Tataru, si a pasagerului din atelaj, T.Ionut 33 de ani, din comuna Rosiori, care au fost transportati cu ambulata la spital pentru ingrijiri medicale.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca B.Mihai avea 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, politistii au stabilit ca autoturismul condus de D.Radu figureaza inmatriculat in municipiul Bucuresti, cu un alt numar decat cel pe care il avea montat pe masina.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul pe drum public cu numar fals de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-