Published On: joi, Oct 31st, 2013

Consilierii municipali au decis sa acorde sprijin financiar pentru debransatii de la CET

Share This
Tags

cet_braila_

 Proiectul ii vizeaza si pe brailenii care erau abonaţi ai CET la 1 martie

Consilierii locali au aprobat ieri propunerea consilierului independent Simona Draghincescu, aceea de acordare a sprijinului financiar pentru achizitionarea sistemelor alternative de incalzire si abonatilor CET care si le-au achizitionat sau montat sisteme alternative de incalzire dupa ce acestia au ramas fara caldura de la sistemul centralizat.

Simona Dragincescu a trimis o adresa catre primarul Aurel Simionescu in care solicita ca abonatii CET  la 1 martie sa primeasca atat ajutorul de 18.000 pentru montarea de centrale cat si cei 800 de lei pentru achizitionarea unei alte surse de incalzire electrice. Astfel, in urma discutiilor, consilierii municipali si-au dat acordul in unanimitate. Proiectul a suferit modificari, in locul datei de 1 august fiind data de 1 martie 2013, iar cei care vor beneficia de aceaste sume de 18.000 de lei respectiv 800 de lei, prioritare vor fi persoanele care urmeaza sa isi instaleze sistem alternativ de incalzire.

De asemenea proiectul va mai suferi o modificare, consilierul Simona Draghincescu propunand ca sa fie inclusa si o rubrica destinata cazurilor speciale, care necesita o evaluare mai atenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-